Law Assistant Intellectual Property, De Brauw Blackstone Westbroek
31 oktober 2018

[14 december] Kantoorbezoek Hoyng Rokh Monegier

Op vrijdag 14 december organiseert de Studievereniging voor Octrooirecht bij Hoyng Rokh Monegier een kantoorbezoek, met aansluitend een borrel. Hoyng Rokh Monegier is een van de leidende kantoren op het gebied van het IE-recht, waaronder in het bijzonder octrooirecht. Zij voeren procedures voor de grootste ondernemingen en zijn internationaal bekend.

Lijkt het jou leuk om meer te weten te komen over dit kantoor en wil je later werkzaam zijn op het gebied van het IE-recht?

Word lid bij de Studievereniging voor Octrooirecht (SvO). Wij organiseren vele kantoorbezoeken en werken samen met verschillende grote kantoren. Dit is dé manier om kennis te maken met de advocatuur en die stage of dat werkstudentschap binnen te slepen.

Na het inschrijven bij onze studievereniging kun je deelnemen aan dit grote evenement. Inschrijven kan via: http://svoctrooirecht.nl/lidmaatschap/

Contributie voor 2018-2019 is geheel gratis. De SvO is een landelijke studievereniging en dit betekent dat het voor studenten van alle Nederlandse universiteiten mogelijk is om aan te melden.