DLA Piper is wereldwijd een van de grootste zakelijke juridische dienstverleners, met ruim 90 kantoren in meer dan 30 landen. Onze sterke en relatief grote praktijkgroep Intellectual Property en Technology (IPT) bestaat uit 15 advocaten en 5 partners en beschikt over een toonaangevende internationale praktijk en clientèle. We hebben uitgebreide expertise in huis, verdeeld over diverse specialisaties.

Zo behoort onze procespraktijk op het gebied van intellectueel eigendom, media, reclame, life science en privacy tot de absolute top. Intellectueel eigendom omvat onder meer auteursrechten, merken, modellen en octrooien. Het opstellen en uitonderhandelen van commerciële contracten, waaronder licentieovereenkomsten en algemene voorwaarden, behoort eveneens tot de dagelijkse IP-praktijk. Een deel van de praktijkgroep IPT is gespecialiseerd in de regelgeving die betrekking heeft op media, entertainment, sport en reclame; een dynamisch en aansprekend (juridisch) speelveld. Onze IT-specialisten houden zich met name bezig met e-commerce en automatiserings- en outsourcingprojecten. Tevens beschikt de groep over ruime kennis en ervaring rondom thema’s als privacybescherming, agentuur, distributie, franchising en samenwerkingsovereenkomsten.

Kom jij als junior associate werken bij de praktijkgroep IPT van DLA Piper? Dan krijg je een zelfstandige rol met veel verantwoordelijkheden en kansen. In jouw functie heb je de ruimte om jouw eigen netwerk uit te bouwen, binnen een aansprekende internationale praktijk. Je hebt dan ook veelvuldig te maken met buitenlandse kantoren en collega’s en bijeenkomsten in het buitenland.