SVO NETWERKBORREL
UNITARY PATENT PACKAGE CONFERENCE
16 januari 2018

KANTOORBEZOEK BIRD&BIRD

Het kantoorbezoek bij Bird & Bird is verplaatst naar dinsdag 30 januari.

Op 30 januari zal de SvO op kantoorbezoek gaan bij Bird & Bird in Den Haag. Bird & Bird is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor met een grote octrooipraktijk. Tijdens het kantoorbezoek zullen wij hiermee kennis maken door middel van een lezing van partner Wouter Pors over het Unitary Patent Court (UPC). Het UPC is momenteel nog in oprichting en zal als Europees octrooigerecht gaan fungeren. Dit houdt in dat het gerecht exclusief de bevoegdheid krijgt om over Europese octrooien te oordelen. Meer informatie over het UPC kan je vinden via de volgende link: https://www.unified-patent-court.org.

Na de lezing zullen wij een rondleiding krijgen en we zullen de dag afsluiten met een borrel om de medewerkers van Bird & Bird beter te leren kennen. Dit is de perfecte gelegenheid om al jullie vragen over het kantoor te stellen.

Om je voor het kantoorbezoek aan te melden kun je een mail sturen naar bestuur@svoctrooirecht.nl, onder vermelding van je naam en universiteit. Het kantoorbezoek is alleen toegankelijk voor leden. Ben je nog geen lid? Via onze website www.svoctrooirecht.nl kan je je inschrijven.

We willen graag meegeven dat leden die aan het kantoorbezoek deelnemen voorang krijgen op een plek om mee te gaan naar het Unitary Patent Package (UPP) conference op 8 februari in Den Haag. Meer informatie over dit evenement vind je onder onze fb evenementen.

Tot 30 januari!