NETWERKBORREL 21 februari 2019 18:00 – 22:00
Hogan Lovells IP Challenge 5 april 2019
23 februari 2019

KANTOORBEZOEK DE BRAUW BLACKSTONE WESTBROEK 14 maart 14:00 – 18:00

Op donderdag 14 maart 2019 organiseert de Studievereniging voor Octrooirecht in samenwerking met De Brauw Blackstone Westbroek een kantoorbezoek, met aansluitend een borrel. De Brauw Blackstone Westbroek is niet alleen het grootste kantoor van Nederland, maar heeft ook een zeer indrukwekkende IE-praktijk, met name op het gebied van octrooirecht.

Lijkt het jou leuk om meer te weten te komen over dit kantoor en wil je misschien later werkzaam zijn op het gebied van het IE-recht?*
Word lid bij de Studievereniging voor Octrooirecht (SvO). Wij organiseren vele kantoorbezoeken en werken samen met verschillende grote kantoren. Dit is dé manier om kennis te maken met de advocatuur en die stage of dat werkstudentschap binnen te slepen.

Na het inschrijven bij onze studievereniging kun je deelnemen aan dit grote evenement. Inschrijven kan via: http://svoctrooirecht.nl/lidmaatschap/

Contributie voor 2018-2019 is geheel gratis. De SvO is een landelijke studievereniging en dit betekent dat het voor studenten van alle Nederlandse universiteiten mogelijk is om aan te melden.

*Vraag je je af of je veel IE-kennis of octrooirechtkennis nodig hebt voor dit evenement en/of voor lidmaatschap van de SvO? Wij willen graag veel enthousiaste leden aantrekken, jong en oud. Dit betekent dat het niet vereist is dat je een vak of meerdere vakken van IE- of octrooirecht gevolgd heb of andere ervaring op dit gebied hebt opgedaan. Wat wij wel graag zien is dat je oprecht geïnteresseerd bent in dit rechtsgebied en daarom ook graag actief deelneemt aan onze activiteiten!