KANTOORBEZOEK BIRD&BIRD
10 november 2017

NATIONAAL IE-STUDENTENCONGRES

Beste SvO’ers,

Namens onze hoofdsponsor Simmons & Simmons nodigen we jullie graag uit voor het Nationaal IE-studentencongres 2017! Deze zal op 1 december 2017 plaatsvinden op het Amsterdamse kantoor van Simmons & Simmons. Tijdens het event zul je de kans krijgen om je tezamen met studenten uit heel Nederland te verdiepen in de wereld van het intellectuele eigendomsrecht.

De dag zal aanvangen met een lezing van Willem Hoyng (managing partner bij en oprichter van Hoyng Rokh Monegier), gevolgd door diverse workshops onder leiding van top IE-advocaten van Brinkhof, De Brauw Blackstone Westbroek, Freshfields
Bruckhaus Deringer, Hogan Lovells en Simmons & Simmons. Verder vindt er een pleitwedstrijd plaats, waarbij de deelnemende studieverenigingen het tegen elkaar zullen opnemen om uit te maken wie de beste IE-pleiter van Nederland is. De dag wordt afgesloten met een borrel, tijdens welke je op een informele wijze nader kennis kunt maken met potentiƫle werkgevers.

Programma:
13.00 uur Ontvangst en lezing van Willem Hoyng
14.30 uur Twee workshoprondes
16.30 uur Pleitwedstrijd
18.00 uur Borrel
19.00 uur Einde

Wil je deelnemen aan dit exclusieve evenement? Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar bestuur@svoctrooirecht.nl (graag onder vermelding van je naam en universiteit).