KENNISMAKINGSBORREL
NETWERKBORREL
1 november 2017

NETWERKBORREL

Op donderdag 9 november as. organiseert de SvO een netwerkborrel om haar leden (en geïnteresseerde niet-leden) de gelegenheid te bieden om op een informele manier in contact te komen met advocaten en recruiters van vooraanstaande kantoren als Simmons&Simmons, Brinkhof en Hoyng Rokh Monegier. Heb je altijd al de ins en outs van het leven van een advocaat willen horen of meer te weten willen komen over het reilen en zeilen bij een top IE-kantoor? Dan is dit de perfecte gelegenheid om al je vragen te stellen en gezellig een drankje met ons te komen drinken. Vanaf 18:00 heten we je van harte welkom bij De Nieuwe Poort, gevestigd aan de Claude Debussylaan 2 te Amsterdam. Wil jij hier graag bij zijn? Laat het ons dan spoedig weten door een mailtje te sturen naar bestuur@svoctrooirecht.nl, graag onder vermelding van je naam en universiteit!