Lezing & Netwerkborrel – 23 februari 2017
Hogan Lovells IP Challenge 12 mei 2017 – 11 april 2017
12 april 2017

Nieuw bestuur en commissie gezocht – 19 maart 2017

LET OP: deadline vrijdag 19 mei! De SvO zoekt een nieuw bestuur en marketingcommissie! Je kunt nu al je interesse kenbaar maken door te mailen naar bestuur@svoctrooirecht.nl. In april starten we met de sollicitaties. De periode waarin je lid bent van het bestuur of de commissie loopt vanaf juli 2017 t/m september 2018.

Vacatures bestuur:
Voorzitter: Als voorzitter draag je de verantwoordelijkheid voor de taakuitoefening van de rest van het bestuur. Je leidt de vergaderingen en je onderhoudt het contact met de partners.

Secretaris: De secretaris onderhoudt het contact met de leden en is verantwoordelijk voor de nieuwsbrief.

Penningmeester: De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiƫle balans van de vereniging.

Commissaris externe betrekkingen: In deze functie houd je je bezig met de externe marketing via Facebook en collegepraatjes. Ook begeleid je de marketingcommissie.

Vacature marketingcommissie:
Commissielid: Als lid van de marketingcommissie houd je je bezig met marketing van de SvO via social media, advertenties en de website. Verder verzorg je collegepraatjes en werk je mee aan de nieuwsbrief. Voor komend collegejaar zijn drie functies beschikbaar!

In het beleidsplan vind je meer over de taken van het bestuur en de marketingcommissie. Ook kun je mailen naar bestuur@svoctrooirecht.nl voor meer informatie.