LUNCH SIMMONS & SIMMONS
8 mei 2018
IP CHALLENGE HOGAN LOVELLS
25 mei 2018

NIEUW BESTUUR EN COMMISSIE GEZOCHT

 

 

 

 

 

Ben jij een enthousiaste rechtenstudent met interesse in het octrooirecht? Lijkt het je leuk om mooie activiteiten te organiseren voor like-minded studenten uit heel Nederland en je medestudenten in contact brengen met verschillende toonaangevende IE-kantoren? Dit is je kans!

De SvO is op zoek naar een nieuw bestuur en een nieuwe marketingcommissie voor collegejaar 2018-2019. De sollicitatie bestaat uit het sturen van een korte toelichting (+/- 150 woorden) en je CV. De deadline voor de sollicitatie staat op 17 juni.

Na de deadline zullen we contact met je opnemen om je sollicitatie te overleggen (daarbij betrekken we je studie-/reisplannen voor volgend jaar, meer informatie over de functie, et cetera). We houden rekening met jouw voorkeuren, en het zou fijn zijn als je kunt aangeven welke functies je nog meer zou willen vervullen als die functie al vergeven is. In juni zullen het nieuwe bestuur en de marketingcommissie bekend gemaakt worden.

De volgende functies zijn beschikbaar: voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurslid externe betrekkingen en lid marketingcommissie.

Voor vragen en sollicitaties kan je contact met ons opnemen via bestuur@svoctrooirecht.nl. We zien vragen/sollicitaties graag tegemoet!