Vacature juridisch assistent de Brauw Blackstone Westbroek
5 juni 2021
KANTOORBEZOEK BRINKHOF VRIJDAG 8 APRIL 2022
18 maart 2022

NIEUWE BESTUURSLEDEN 2021-2022 GEZOCHT

Het bestuur van 2020-2021

 

 

JE KUNT NOG SOLLICITEREN!
Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden voor de Studievereniging voor Octrooirecht voor het jaar 2021-2022! Wij zijn een kleine, specialistische vereniging die zich richt op octrooirecht en IE-recht. Lijkt het je leuk om voorzitter, secretaris, penningmeester of bestuurslid externe betrekkingen te zijn voor een jaar, en heb je een paar uurtjes in de week over om naast je studie je bestuurstaken te verrichten?

Een bestuursfunctie wordt vervuld voor een periode van 14 maanden, in dit geval vanaf de maand juli 2021 tot en met augustus 2022 (incl. inwerkperiode). Aangezien de SvO een landelijke vereniging is, maakt het niet uit waar je studeert. De vergaderingen gaan voornamelijk via Skype.

Indien je interesse hebt, kun je solliciteren door middel van het sturen van jouw CV en een motivatiebrief (van maximaal een pagina van A4-formaat) naar bestuur@svoctrooirecht.nl. In deze motivatiebrief lezen wij graag welke bestuursfunctie jij graag zou vervullen en waarom. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk op vrijdag 25 juni aanstaande.

Indien je vragen hebt over een van de bestuursfuncties en/of de sollicitatieprocedure, stuur dan vooral een mail naar bestuur@svoctrooirecht.nl of benader ons via social media.