Sponsoren

We zouden natuurlijk nergens zijn zonder onze sponsoren. Wij danken hen voor alle steun die zij ons bieden bij het organiseren van activiteiten met een octrooirechtelijke inslag.

Wilt u ook sponsor worden? Stuur dan een e-mail naar bestuur@svoctrooirecht.nl voor meer informatie!

Hoofdsponsor

De Brauw Blackstone Westbroek is ‘a Dutch global law firm’. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory.

Lees meer…

Reguliere sponsoren

Simmons & Simmons is een internationaal kantoor met roots in Londen. Wereldwijd zijn binnen Simmons & Simmons meer dan 1100 advocaten werkzaam in 21 kantoren verspreid over 15 landen. De focus van Simmons & Simmons ligt op dienstverlening aan cliënten in een aantal sectoren, te weten: Technology, Media & Telecommunication (TMT), Life Sciences, Asset Management & Investment Funds, en Financial Institutions. Wereldwijd zijn bijna 100 advocaten werkzaam binnen de IP praktijk, niet alleen op het gebied van het octrooirecht, maar ook op het gebied van de “soft IP”.

Lees meer…

DLA PIPER

DLA Piper is wereldwijd een van de grootste zakelijke juridische dienstverleners, met ruim 90 kantoren in meer dan 30 landen. Onze sterke en relatief grote praktijkgroep Intellectual Property en Technology (IPT) bestaat uit 15 advocaten en 5 partners en beschikt over een toonaangevende internationale praktijk en clientèle. We hebben uitgebreide expertise in huis, verdeeld over diverse specialisaties.

Lees meer…