Sponsoren

We zouden natuurlijk nergens zijn zonder onze sponsoren. Wij danken hen voor alle steun die zij ons bieden bij het organiseren van activiteiten met een octrooirechtelijke inslag.

Wilt u ook sponsor worden? Stuur dan een e-mail naar bestuur@svoctrooirecht.nl voor meer informatie!

Hoofdsponsor

De Brauw. A law firm that enters the world of its clients and helps them wherever they go. Our lawyers, tax specialists and notaries are at their best when they work on multidisciplinary and complex international matters. De Brauw is an international law firm, which advises more than 70% of the head offices of multinationals in the Netherlands.

Lees meer…

Reguliere sponsoren

Freshfields

Freshfields Bruckhaus Deringer

Freshfields is één van de meest toonaangevende internationale advocatenkantoren. Cliënten schakelen ons in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. Wij zijn ambitieus en op zoek naar mensen die niet tevreden zijn met 90%, maar juist die extra stap willen zetten voor het beste resultaat. Met een gezonde dosis relativeringsvermogen en sense of humour. Ons favoriete selectiecriterium is dan ook “excellent, and not too serious”.

Voor meer informatie: www.werkenbijfreshfields.com of neem telefonisch contact op met één van onze recruiters via 020-485 75 17.