Sponsoren

We zouden natuurlijk nergens zijn zonder onze sponsoren. Wij danken hen voor alle steun die zij ons bieden bij het organiseren van activiteiten met een octrooirechtelijke inslag.

Wilt u ook sponsor worden? Stuur dan een e-mail naar bestuur@svoctrooirecht.nl voor meer informatie!

Hoofdsponsor

Brinkhof

Brinkhof is een advocatenkantoor met een sterk accent op innovatie, technologie en marktregulering. Wij begeleiden (inter)nationale cliƫnten in sectoren als elektronica, IT, media, internet, telecommunicatie, farma/biotech en gezondheidszorg. Op deze markten procederen en adviseren wij over octrooien, merken en modellen, product- en marktregulering, mededinging, IT/outsourcing, auteursrecht, media en privacy.

Wij zijn superspecialisten op onze vakgebieden. Onze ambitie is om daar op het hoogste niveau mee te doen. In onze niches behoren we tot de grootste advocatenkantoren die deze vakgebieden beoefenen. Wij hebben geen vestigingen in andere landen, maar werken veel voor buitenlandse cliƫnten en met buitenlandse advocatenkantoren. De focus en omvang van ons kantoor is uniek op de Nederlandse markt. We zijn er trots op dat de kwaliteit van ons kantoor en van onze advocaten erkend wordt in toptier-rankings van internationale gidsen voor de advocatuur.

Voor meer informatie: www.brinkhof.com.

Reguliere sponsoren