UNITARY PATENT PACKAGE CONFERENCE
16 januari 2018
NETWERKBORREL
2 april 2018

SVO NETWERKBORREL

 

 

 

 

Op woensdag 18 april zal de SvO voor de tweede keer dit collegejaar een netwerkborrel organiseren. Dit evenement vormt de ideale gelegenheid om op een informele manier kennis te maken met advocaten van verschillende toonaangevende, internationale advocatenkantoren. Er zullen advocaten aanwezig zijn van onder andere Hoyng Rokh Monegier, Simmons & Simmons, Hogan Lovells en De Brauw Blackstone Westbroek.

De netwerkborrel zal gehouden worden op 18 april in café de Nieuwe Poort aan de Claude Debussylaan 2, vlakbij station Amsterdam Zuid. Vanaf 18:00 zijn jullie van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje alle vragen aan de aanwezige advocaten te stellen en nieuwe connecties te maken.

De netwerkborrel is net als vorige keer ook toegankelijk voor niet-leden. De borrel is dus ook toegankelijk voor studenten die ook graag op een informele manier kennis willen maken met verschillende advocatenkantoren en de SvO!

Opgeven kan een mail te sturen naar bestuur@svoctrooirecht.nl, onder vermelding van je naam en universiteit. Aanmelden kan uiterlijk tot 13 april.